Tiedote: Kilpailukalenterin ulkopuoliset kisat

11.2.2018

Kilpailukalenterin ulkopuoliset kisat

Vuositasolla seura päättää kilpailukalenterin kisat, joihin uimareiden on tarkoitus osallistua. Innokkaimmat uimarit saattavat haluta kisata myös tämän kisakalenterin ulkopuolisissa kisoissa.

Näistä ylimääräisistä kisoista keskustellaan valmentajan kanssa.

Pääsääntönä on, että uimarit perheineen maksavat itse nämä kilpailukalenterin ulkopuolisten kilpailujen kustannukset (starttimaksut ja muut mahdolliset kulut). Kilpalukalenterissa oleviin kahden päivän kisoihin voi osallistua molempina päivinä.

Mahdollisista poikkeuksista päättävät valmentajat tapauskohtaisesti.

Alla käytännön ohjeet, joiden mukaan kilpailukalenterin ulkopuolisiin kisoihin osallistutaan

1.   Ilmoita ryhmäsi vastuuvalmentajalle halukkuutesi kilpailukalenterin ulkopuoliseen kisaan. Valmentaja ilmoittaa uimarin Octoon ja laittaa yhteyssähköpostiksi vanhemman osoitteen mahdollista järjestäjän lähettämää lisäinfoa varten.

2.   Uimari/perhe maksaa ilmoittautumismaksun kisan järjestävän seuran tilille eräpäivään mennessä. Tilinumero löytyy kisakutsusta. Starttimaksuja EI saa takaisin, vaikka uimari jostain syystä olisi estynyt lähtemään kisoihin.