UIMARIN POLKU KOKKOLAN UIMASEURASSA

Kokkolan Uimaseuran pääkohderyhmiä ovat 4-18 -vuotiaat lapset ja nuoret sekä aikuiset.
Uintitoiminta jakaantuu kolmeen osaan:

• Uimakoulut
    • Tarkoituksena on opettaa lapsi nauttimaan vedestä, sekä uintitaidon kehittäminen
  • Uintiryhmät
    • harrastusryhmät sekä valmennusryhmät. Tavoitteena ylläpitää lasten ja nuorten uintiharrastusta, uintiharrastus jakaantuu kilpauintiin ja harrasteuintiin
  • Aikuisuinti
    • Aikuisten uintitekniikan opettaminen sekä uintiharrastus. Aikuisuinnissa on myös seuran masters -uimareita, jotka voivat kilpailla masterskilpailuissa

Valmennus

Seurassamme toteutetaan ikäkauden mukaista valmennusta, ottaen kuitenkin huomioon uimarin taidot eri osa-alueilla. Valmennuksemme on pitkäjänteistä työtä, jossa urheilija on kaiken keskiössä. Pyrimme innostamaan, tukemaan ja vaikuttamaan positiivisesti uimareidemme tavoitteelliseksi urheilijaksi ja upeaksi ihmiseksi kasvussa.