Uimaseuran jäseneksi liittyminen tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta

Kokkolan Uimaseuran jäseneksi voi liittyä osoitteessa https://ingo.fi/events/kokkolanuimaseura   valitsemalla sieltä tapahtuman "LIITY KUS-GSS:n JÄSENEKSI vuodelle 2020".

Kokkolan Uimaseura, KUS-GSS, on rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää jäsenluetteloa.

Jäsenmaksut vuodelle 2020:
- urheilijajäsen 5 €
- perhejäsenmaksu 20 €
- mastersuimari 35 €
- ainaisjäsenmaksu = 20 vuoden jäsenmaksu = 200 €

HUOMIOITAVAA
Valmennusryhmäläisten jäsenmaksu sisältyy valmennusmaksuun = he ovat ”automaattisesti” seuran urheilijajäseniä. Tämä koskee myös kilpauintikoululaisia.
Opetusryhmäläisten opetusmaksuun ei sisälly urheilijajäsenmaksua.

Seuran sääntöjen mukaan seura tarjoaa JÄSENILLEEN kilpailutoimintaa, koulutustoimintaa, valmennus- ja harjoitustoimintaa, nuorisotoimintaa, tiedotus- ja suhdetoimintaa, valistus- ja kasvatustoimintaa, kuntoliikuntaa sekä muuta samantapaista toimintaa tavoitteenaan kasvattaa yhteiskunnalle ruumiillisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia. Teksti on vanhanaikaista, sillä sääntömme ovat aika iäkkäät.