Uimahyppykoulu

Uimahyppykoulu on kymmenen kerran kurssi, jossa tutustutaan uimahyppyjen alkeisiin. Kurssi toimii johdatuksena lajiin, ja jos innostusta riittää, on mahdollista myös pyrkiä mukaan valmennusryhmään.

Uimahyppykoulu on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin seuravuorolla klo 17.30-18.30. Alla on info ryhmään osallistuville.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautumisohjeet⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Alkavat ryhmät:

Tällä hetkellä ei ole alkavia ryhmiä tai kaikki paikat ovat jo alkavissa ryhmissä täynnä.

UIMAHYPPYKOULU-INFO

Tervetuloa oppimaan uutta uimahyppykouluun!

Kurssi on 10 kerran mittainen ja kokoontuu Vesiveijarissa Kokkolan uimaseuran vuorolla sunnuntaisin. Kurssin vetäjänä  toimii Kati Peltola-Vikström.  Hyppykoulu päättyy pidettäviin merkkikisoihin.

Varusteina uimahyppykouluun tarvitaan uimapuvun/-housujen lisäksi t-paita ja shortsit sekä jumppa-alusta (pyyhekin käy). Hyppykoulu alkaa joka kerta alkujumpalla ison altaan takana olevalla alueella, jolloin vaatetuksena on t-paita ja shortsit (uimapuku/-housut EI SAA olla niiden alla!). Jumpan jälkeen käydään peseytymässä ja pukemassa uimapuku/-housut päälle ja siirrytään hyppyaltaalle.

Alkujumppa sisältää seuraavat osiot:

1. kyykkyhypyt x 10

2. käsien pyöritys, molemmat suunnat x 10 kumpikin käsi

3. lantionkiertohypyt x 10

4. kerällemenot x 10

5. punnerrukset x 10

6. venytys taitossa (nilkkojen, polvien ojennus)

Kurssimaksu ei kata uimahallin sisäänpääsymaksua, suositeltavaa on hankkia useamman kerran sarjalippu. Vanhemmat voivat käydä itse uimassa hyppykoulun aikaan tai seurata harjoituksia uimahallin yläkatsomosta, altaan reunalla seuraaminen ei ole suositeltavaa.

Tervetuloa mukaan!